субота, 20 серпня 2011 15:05

Лук'яненко: "Безперечно, Тимошенко стане наступним президентом"

Лук'яненко: "Безперечно, Тимошенко стане наступним президентом"

Арешт екс-прем'єра Юлії Тимошенко об'єднає навколо неї парламентську та позапарламентську опозицію.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав колишній політичний в'язень та екс-депутат Левко Лук'яненко.

"Раніше думали, що Тимошенко відійде від політики. Але зараз її зоря піднімається. Безперечно, вона стане наступним президентом. Керуватиме опозицією поки що з-за ґрат. Доки Тимошенко була на свободі, у нас було кілька загонів опозиції. Кожен тягнув на себе — Яценюк, Тягнибок, - розповів Лук'яненко. - Тепер не тільки парламентська опозиція об'єднується, а й позапарламентська. Однак поки ще нація не готова до масового руху".

Взимку ненависть до чинної влади зросте, припускає колишній політв'язень.

"Зараз люди на городах. Настане зима й доведеться платити за газ за підвищеними цінами, подорожчають продукти. Тоді ненависть зросте й народ дозріє. Чому важкий період цього дозрівання? Бо Ющенко завдав величезного морального удару по нації. Якщо Кучма прийшов від червоного директорату, писався росіянином у першій Верховній Раді, то що від нього можна було хотіти? А до Ющенка претензії, бо він — наш, добре знає історію, за українську мову. На нього були великі надії. А коли він привів до влади Партію регіонів, це страшенно всіх розчарувало. У багатьох виникло запитання: що ж ми за народ, неспроможний збудувати свою державу і обрати справжнього президента? Люди дозріють, що треба щось робити далі. Тоді цю владу усуне революція. Українці не схильні до кровопролиття. Тому намагатимуться вирішити все мирним способом", - наголосив Лук'яненко.

Зараз ви читаєте новину «Лук'яненко: "Безперечно, Тимошенко стане наступним президентом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути