пʼятниця, 05 липня 2013 11:38

Лукаш стала міністром юстиції, бо мала "козир" - експерт

Лукаш стала міністром юстиції, бо мала "козир" - експерт
Фото: file.liga.net

Олену Лукаш призначили на посаду міністра юстиції лише через те, що вона мала "козир" - вона знайшла спільну мову із "Сім'єю".

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів політтехнолог Тарас Березовець.

"Що може змінитися? Прогнозоване призначення. Вона знайшла спільну мову із молодим оточенням президента. По суті, це основна причина призначення, плюс вона непоганий юрист", - висловив думку експерт.

Окрім того, за його словами, Лукаш очолила Мін'юст лише через те, що мала "козир".

"Проте професіоналів багато, а у неї був козир. Вона знайшла спільну мову із "Сім'єю".Тому заміна Лавриновича була викликана тим, що всі ключові напрямки треба було поставити довірених людей", - наголосив він.

Окрім того, говорячи проте, настільки ефективним керівником буде Лукаш на посаді міністра юстиції, він сказав: "Без реформування структури, навіть найкращий керівник Міністерства юстиції не може бути ефективним. Тому, все лежить на поверхні. Чи буде Лукаш реформувати Мін'юст? Ні. В нормальних країнах Мін'юст — це лише офіс, де видаються дозволи на здійснення діяльності, тобто — канцелярія".

Нагадаємо, 4 липня президент Віктор Янукович звільнив Олександра Лавриновича з посади міністра юстиції і призначив замість нього Олену Лукаш. Вища рада юстиції в четвер обрала своїм головою колишнього міністра юстиції Олександра Лавриновича.

Зараз ви читаєте новину «Лукаш стала міністром юстиції, бо мала "козир" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути