четвер, 04 липня 2013 23:12

Янукович довіряє Лукаш, тому це вдала кандидатура на посаду міністра - експерт

Янукович довіряє Лукаш, тому це вдала кандидатура на посаду міністра - експерт
Фото: tvi.ua

Президент Віктор Янукович довіряє новопризначеному міністру юстиції Олені Лукаш, що є дуже важливим аспектом, а щодо колишнього міністра юстиції Олександра Лавриновича, то він переведений в статус "члена команди, але не є активом в політичній грі".

Про це Gazeta.ua сказав директор Київського інституту конфліктології і політичних досліджень Михайло Погребинський, коментуючи звільнення з посади міністра юстиції Олександра Лавриновича і призначення Олени Лукаш на цю посаду.

"Це вдале призначення. Насамперед тому, що вона є професійним юристом із відповідним досвідом.  І дуже важливо те, що президент їй довіряє. Також вона немає негативних історій щодо бізнесу", - наголосив він. Окрім того, за його словами "це призначення очікуване".

"Лавринович – член команди Януковича. Звичайно, посада голови ВРЮ не така важлива, як посада міністра для президента, особливо в передвиборчій кампанії майбутній.  Він переведений в статус члена команди, але не є активом в політичній грі, яку очікуємо напередодні президентської виборчої кампанії", - резюмував експерт.

4 липня президент Віктор Янукович звільнив Олександра Лавриновича з посади міністра юстиції і призначив замість нього Олену Лукаш. Вища рада юстиції в четвер обрала своїм головою колишнього міністра юстиції Олександра Лавриновича.

Зараз ви читаєте новину «Янукович довіряє Лукаш, тому це вдала кандидатура на посаду міністра - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути