Ексклюзиви
пʼятниця, 18 лютого 2011 14:29

Луценку треба молитися - Чорновіл

Луценку треба молитися - Чорновіл

Заява лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко про те, що вона заздрить екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку через його кращий піар, виглядає по-дитячому.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат Тарас Чорновіл.

"Це звучить смішно. Це що, її особисте звернення до Генпрокуратури з проханням замінити для неї запобіжний захід на арешт чи що? Виглядає якось безглуздо. Як якесь змагання, в кого більший піар, від того, що тебе відлупцювали. Я розумію, що в Україні люблять бідних, битих та переслідуваних. Раніше ніколи так відверто не говорили про переслідування", - зазначив він.

Чорновіл вважає паршивим для країни піаром, коли людина стає знаменитою через те, що її переслідують.

"Якщо загалом говорити про це питання, то тут є два варіанти. Це або означає, що хвора влада в країні, що вона займається жорсткими репресіями. Або те, що хворе суспільство, яке готово співчувати будь-кому", - наголосив політик.

"Спосіб піару треба було б вимірювати тим, як ти відбиваєшся від цих переслідувань. У Юлії Володимирівни набагато більші для цього можливості, бо вона на волі, має доступ до журналістів. Тимошенко могла б зробити шикарний піар, якби провела дуже серйозні дослідження, організувала видання спеціальних збірників, в яких би розклала по поличках, чому звинувачення проти неї є неадекватними", - зауважив депутат.

За його словами, Луценку треба молитися, щоб у нього не було жодного піару, щоб "його тихо відпустили, більше не рухали і не згадували".

Зараз ви читаєте новину «Луценку треба молитися - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути