неділя, 26 лютого 2012 18:07

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценку дадуть умовний термін, щоб показати Заходу бажання йти на компроміс - експерт

Луценку дадуть умовний термін, щоб показати Заходу бажання йти на компроміс - експерт

Невдоволення людей в день оголошення вироку екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку не буде, вважає політтехнолог Тарас Березовець.

"Я думаю, що ніякого невдоволення вулиці не буде. Тому що зараз ситуація відмінна від тієї, яка була щодо Тимошенко. Здебільшого зараз люди апатичні, що викликано  зимовою втомою – з одного боку. А з іншого боку – люди втомлені від політики. Максимум там зберуться народні депутати, журналісти й кілька десятків симпатиків екс-міністра", – сказав Березовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейський суд займеться Луценком 17 квітня

На його думку, існує кілька варіантів розвитку подій завтра, 27 лютого, в залі суду.

За словами експерта, Луценка може бути визнано невинним, вирок може бути умовним, або ж Луценко отримає стільки, скільки просила сторона обвинувачення.

"Мені видається, що на сьогодні найбільш реальний варіант – це винесення умовного вироку. Тому що це було б вигідно владі: показати зараз заходу та суспільству, що влада ніби пішла на компроміс. У питанні Тимошенко поки що компромісу не буде, а от у Луценка була б можливість показати зараз, що влада готова до поступу", – додав Тарас Березовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення Євросуду може звільнити Луценка – правозахисник

Нагадаємо, 27 лютого 2012 року, о 09:00 ранку судова колегія Печерського районного суду Києва розпочне зачитування вироку екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку.

Зараз ви читаєте новину «Луценку дадуть умовний термін, щоб показати Заходу бажання йти на компроміс - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути