понеділок, 08 квітня 2013 20:49

Луценко заявив, що не мститиметься, але зажадав покарання Кузьміна

Луценко заявив, що не мститиметься, але зажадав покарання Кузьміна
Юрій Луценко. Фото: tvi.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що не збирається нікому мститися за своє ув'язнення. Водночас він вважає, що рано чи пізно настане час відповідальності для "головного інквізитора" Кузьміна та керівництва Адміністрації президента.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Я вважаю, що в мене і так вкрали два роки, три місяці і декілька днів, щоби я продовжував у себе красти час, відпущений на життя, на таку річ як помста. Помста є непродуктивною", - переконаний Луценко.

Політик вважає, що зараз має працювати виключно на конструктив.

"Я ніколи не судився з тими, хто порушував проти мене кримінальні справи, які я вигравав у судах. Я і зараз не збираюся ні з ким зводити рахунки", – зазначив екс-міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко сподівається, що Луценко посилить боротьбу опозиції

"Єдине, що я не можу гарантувати – безвідповідальність для тих, хто знищує країну і мене, зокрема. Але я особисто ці процеси ініціювати не маю наміру", - додав він.

Разом з тим Луценко підкреслив, що перед законом має стати "переповнений власною порожнечею головний інквізитор нашої країни" Ренат Кузьмін.

"Він став тупою зброєю багаторазового використання проти політичної опозиції в Україні. Я вважаю, що має відповісти замовник, яким є керівництво Адміністрації президента України і його шеф. Але відповідальність – це буде не з мого боку, а з боку наступного справедливого суду та суспільства", – уточнив Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко заявив, що не мститиметься, але зажадав покарання Кузьміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути