Ексклюзиви
четвер, 26 травня 2011 19:38

Луценко завтра опиниться на волі?

Луценко завтра опиниться на волі?

27 травня о 9.00  родина Юрія Луценка, його друзі, колеги та соратники мають намір забрати його з Лук'янівського СІЗО. Про це Gazeta.ua розказала керівник прес-служби "Народної самооборони" Лариса Сарган.

"За рішенням Печерського суду від 23 травня щодо справи Луценка було ухвалено "залишити рішення попереднього суду щодо утримання під вартою без змін". У рішенні попереднього апеляційного суду було сказано "продовжити термін ув'язнення до 26 травня". Сьогодні саме 26 травня, о 24.00 його мають звільнити. Завтра о 9 ранку ми ідемо його забирати. Спробуємо з'ясувати ситуацію з начальником СІЗО - на підставі якого рішення вони утримують Луценка у себе в СІЗО. Подивимось, що він нам відповість, але, якщо у нас правова держава, то він має його відпустити. До медчастини СІЗО Ірина Луценко сьогодні не ходила - дала їм термін, щоб вони підготувалися".

Як повідомлялось, екс-міністра МВС Луценка було затримано 26 грудня 2010 року. 27 грудня Печерський районний суд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Луценку інкримінується заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб, перевищення влади чи службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки, та зловживання владою, вчиненому працівником правоохоронного органу.

Зараз ви читаєте новину «Луценко завтра опиниться на волі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути