Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 09:04

Луценко влаштував "розбірки" ялтинській міліції

Луценко влаштував "розбірки" ялтинській міліції
Начальника Ялтинського міського управління міліції полковника міліції Михайла Фабріна усунуто від виконання службових обов`язків. Як повідомили в Центрі громадських зв`язків кримської міліції, Фабріна усунуто з посади до закінчення службової перевірки роботи Ялтинського міськуправління МВС, яка проводиться за наказом виконуючого обов`язки начальника Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим Миколи Іллічова.

Особовий склад всіх підрозділів "виведений за штат"

Як повідомили в ЦГЗ, перевірка проводиться, оскільки аналіз результатів роботи Ялтинського МУ в 2007 році свідчить: "основні показники оперативно-службової діяльності на 10-15% відстають від середньореспубліканських; є серйозні прорахунки і недоліки в оперативній роботі; нерішучість і безініціативність спостерігається в питаннях контролю за дотриманням земельного законодавства; провальне становище склалося з розслідуванням кримінальних справ".

Тимчасово виконувати обов`язки начальника міліції Ялти доручено першому заступникові начальника - начальникові кримінальної міліції полковникові Анатолію Довгополу.

Крім того, згідно з вказівкою міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про реформування Ялтинського гарнізону міліції, особовий склад всіх підрозділів "виведений за штат" і продовжує нести службу в ранзі виконуючих обов`язки.

"Атестаційними комісіями буде вивчений особистий внесок кожного співробітника в боротьбу із злочинністю і охорону громадського порядку, дана персональна оцінка і зроблений висновок про подальше проходження служби", - говорять в міліції.

Така ж ситуація - в апараті Управління по боротьбі з незаконним оборотом наркотиків (УБНОН) Головного управління МВС України в Криму і його підрозділів в міськрайорганах. "Імовірно, реорганізація цих підрозділів і позачергова переатестація особового складу буде завершена протягом місяця", - відзначили в міліції.

В. о. начальника міліції Криму підкреслив, що керівники підрозділів і міськрайорганів "і надалі оцінюватимуться не за критеріями особистої відданості і земляцтва", а за професійними якостями і "відсутності компрометуючих зв`язків".

Наприкінці грудня Луценко повідомив, що підписав накази про розформовування ялтинської міліції і УБНОНа Криму. Міністр заявив, що міліція Ялти "не змогла утримати золоту землю", а кримський УБНОН займається "кришуванням" наркоторговців.


За інформацією: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Луценко влаштував "розбірки" ялтинській міліції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути