пʼятниця, 18 квітня 2008 14:02

Луценко сказав, що Донецької мафії немає (ФОТО)

На сьогоднішній день, не можна говорити про таке поняття як "Донецька мафія". Про це заявив сьогодні на прес-конференції в Донецьку міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"На цей момент говорити про донецьку мафію немає причин, Тут (У Донецькій області) є три сотні з гаком трупів не ідентифікованих. Мало того, перспектива їх встановлення дуже сумнівна, тому що в той бандитський час, в середині 90-х років, не все було зроблено, щоб їх задокументувати", - сказав він.

За словами міністра, коли говорять про донецьку мафію, "очевидно, зважають на політичний підтекст. Мають на увазі чиновників, які використовують посаду для політичних цілей".

"Так само можна говорити про київську мафію, закарпатську..", - відзначив Луценко.

Міністр підкреслив, що його дуже хвилює питання, звідки беруться кошти "на колосальну фінансову підтримку політичних органів, які приходять не з легальних коштів".

"Мене хвилює, чому з України - мільярди у валюті - виводяться ресурси на рахунки іноземних банків", - заявив Луценко.

Він відзначив, що на жаль це питання не знаходиться в повноваженнях міліції. "Це головна тема у відмиванні грошей у Донбасі. Мова йде про Донецьку, Луганську, Харківську області, про Крим, Київ. Хто завгодно сьогодні миє гроші таким чином", - резюмував міністр, пише Остров.

Зараз ви читаєте новину «Луценко сказав, що Донецької мафії немає (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути