четвер, 18 квітня 2019 08:25

Луценко розповів, що робитиме після виборів

Луценко розповів, що робитиме після виборів
Луценко з Петром Порошенком куми. Фото: vlasti.net

Після виборів президента Юрій Луценко збирається далі працювати генеральним прокурором.

Про це він сказав в інтерв'ю Наталії Влащенко, відповідаючи на питання, чи можливо, що після виборів президента він буде переслідувати Петра Порошенка.

"Генеральний прокурор призначається парламентом за поданням президента. Я не сильно тримаюся за крісло. Але і не збираюся кидатися заявами. Бо я упевнений, що я - ефективний генеральний прокурор. Якщо парламент ухвалить інше рішення, окей, буде новий прокурор.

Щодо переслідування: і до виборів бували випадки, коли прокуратура наступала на інтереси тих, хто при владі. У нас щонайменше 200 хабарів зафіксовані у лавах обласних і районних державних адміністрацій. Ви ж угадаєте, яка це партія? (БПП. - Gazeta.ua) Мене це не зупиняло. І Порошенко мені ніколи не дзвонив із цього приводу", - сказав Луценко.

Він пригадав, як залишив Соціалістичну партію України, за списками якої потрапив до Верховної Ради. У 2006 році Луценко на знак протесту проти входження соціалістів в коаліцію з комуністами та Партією регіонів вийшов із СПУ.

"Думаю, що кожна жива і думаюча людина міняє свої погляди", - зазначив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На третій рік роботи генпрокуром Луценко визнав: "великої риби" немає

Юрій Луценко очолив Генеральну прокуратуру у травні 2016-го. До цього був головою фракції "Блок Петра Порошенка". Ішов другим у партійному списку на парламентських виборах 2014-го.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів, що робитиме після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути