Ексклюзиви
середа, 29 березня 2017 13:04

Луценко розповів про "непогані сигнали" у справі вбивства російського депутата

Луценко розповів про "непогані сигнали" у справі вбивства російського депутата
"Постріл у центрі Києва був пострілом у майбутні покази". Фото: УНІАН

Генпрокурор України Юрій Луценко отримує "непогані сигнали" про перспективи розслідування вбивства колишнього депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова.

Про це він сказав під час перебування у Берліні, повідомляє "Укрінформ".

"Слідство, яке зараз веде столична прокуратура разом із СБУ, поліцією, активно працює у цій справі. Я, звичайно, не можу коментувати, проте фактично двічі на день отримую непогані сигнали про перспективи у цій справі", - сказав він.

Луценко назвав убивство "демонстративною розправою над людиною, яка свідчить проти вищого керівництва Росії та їхніх сателітів".

Керівник ГПУ припускає, що до вбивства причетні звільнені генерали ФСБ. Оскільки загиблий в часи його роботи в силових структурах РФ був причетним до розкриття величезної схеми контрабанди під дахом російських спецслужб.

"У результаті його роботи, як повідомляють російські ЗМІ, звільнили декілька десятків генералів ФСБ, котрі, очевидно, були причетні до цієї помсти", - сказав генпрокурор.

"Постріл у центрі Києва був пострілом у майбутні свідчення Вороненкова міжнародній спільноті щодо ролі ФСБ у політичному та економічному житті Росії", - заявив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спільника вбивці Вороненкова оголосили в розшук

23 березня Дениса Вороненкова вбили у Києві біля готелю "Прем'єр Палац". Він та екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов свідчили працівникам Генпрокуратури у справі екс-президента Віктора Януковича. У грудні 2016-го Вороненков отримав українське громадянство.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів про "непогані сигнали" у справі вбивства російського депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути