вівторок, 05 липня 2011 15:26

Луценко подарував Януковичу альбом з наколками СРСР

Луценко подарував Януковичу альбом з наколками СРСР

Екс-глава МВС Юрій Луценко думає, що подарувати президенту Віктору Януковичу на день народження 9 липня.

Про це він розповів журналістам під час перерви у судовому засіданні Печерського суду.

"Зараз думаю, як привітати Віктора Януковича із днем народження. Десь 2007 року він мені подзвонив і привітав із Днем міліції, а я йому у відповідь сказав: "І вас теж із цим днем вітаю". А на його день народження подарував йому альбом з наколками СРСР", - пригадав Луценко.

Він вважає, що людину за життя повинні за щось запам'ятати.

"Загалом, перед святкуванням дня народження вранці людина прокидається і думає: що було і що буде. Чи є про що згадати, чи немає. Можна, щоб людина прожила, а про неї залишиться на пам'ятнику тільки те, коли вона народилася і померла. А є такі, що прожили 20 років і про них пишуть томи. Треба згадати і подумати, а що далі. Мені здається, що Віктора Федоровича підводить чи неможливість, чи небажання подумати", - розповів екс-міністр.

Також Луценко зробив висновок, що населення пробачило чинному президенту "гріхи молодості".

"Без жодних підковирок ставлюся до його минулого. До того, як народ, знаючи історію його минулого, обрав президентом. Суд народу — найвищий суд. Навіть якщо його обрала невелика більшість країни. Значить люди пробачили йому його гріхи молодості", - сказав він.

Проте, за словами Луценка, стоїть питання, чи такий слід глава держави хоче залишити, як є зараз в Україні.

"Будь-яка нормальна людина, навіть такий як Янукович, не може бажати, щоб його ненавиділа більшість. Так не може бути. Треба подумати про це і перестати слухати шестірочне оточення, милуватися краєвидами "Межигір'я", кенгуру в клітках і подумати, що далі. Може, це привело б до нормального виходу. В кінці кінців круглий стіл, який об'єднує країну, ніхто не скасовував. Я за нього не сяду, але це треба для того, щоб країна почала розвиватися, а не терпіти. Колись на моїх перших виборах було гасло "Досить виживати, час жити". Янукович має подумати над цим гаслом", - додав екс-міністр.

Зараз ви читаєте новину «Луценко подарував Януковичу альбом з наколками СРСР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути