вівторок, 05 липня 2011 14:23

Луценко розкритикував виборчу команду Яценюка

Луценко розкритикував виборчу команду Яценюка

Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко скептично сприймає заяву народного депутата від НУ-НС, лідера партії "Фронт змін" Арсенія Яценюка про те, що він піде на вибори зі списком політиків, яких треба притягнути до відповідальності.

Про це він заявив кореспонденту Gazeta.ua під час сьогоднішнього судового засідання у Печерському суді.

"Я собі цього ніколи не дозволяв, навіть будучи на посаді міністра. Бо треба пам'ятати одну просту річ: такі списки, а тим більше від керівників держави, відразу дають імпульс на обов'язкове виконання судом, що ми зараз бачимо на моєму прикладі", - сказав політик.

За його припущенням, у Януковича хтось такі списки вже склав.

"І хочуть судді і прокуратура чи ні, можуть чи ні, а мусять виконувати. Це шлях в нікуди. Арсеній Петрович декларує в принципі правильні речі європейського політикуму, але не треба опускатися до часів Івана Грозного. Івана Грозного убив зять Борис Годунов під час гри в шахи. Грозний торкнувся фігури короля і помер. Тому не треба провокувати такі речі", - зауважив Луценко.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва переніс слухання справи за обвинуваченням колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка в посадових злочинах на 11 липня.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розкритикував виборчу команду Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути