четвер, 30 червня 2011 16:48

Луценко крізь ґрати розповів про казки Януковича
14

Фото: Фото: Андрій Шматов

Сьогодні Печерський районний суд міста Києва продовжив розгляд справи, порушеної проти колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Адвокат підзахисного Олексій Баганець попросив Печерський суд відкласти розгляд кримінальної справи проти екс-міністра. Він пояснив це тим, що проти судді Сергія Вовка, який головує на судовому засіданні, порушена кримінальна справа, яка до цього часу не закрита.

Разом з тим, Печерський райсуд відмовився переносити розгляд кримінальної справи, а також відхилив клопотання адвокатів Луценка про отримання інформації від прокуратури Києва та Державної судової адміністрації стосовно порушення кримінальної справи проти судді Вовка.

"За посадку Луценка, вам у Верховному суді обіцяли закрити кримінальну справу. Я про це знаю. Сергію Володимировичу, вас підсадили на гачок", - сказав Луценко. На думку екс-чиновника, така ситуація свідчить про повернення до практики сталінських часів.

"Тим, хто ще вірить в казки Януковича про рівність всіх перед законом, треба відповісти на запитання: чи посадять тепер депутата від Партії регіонів, екс-генпрокурора Піскуна за те, що незаконно закрив кримінальну справу проти Мельниченка, яку визнали незаконно закритою і відновили?" - сказав Луценко під час своєї промови у судовому залі засідань Печерського райсуду міста Києва.

"Чи посадять екс-міністрів внутрішніх справ Білоконя і Цушка? Ми демонстрували сотні листів, які слово в слово, кому в кому аналогічні тому, який я підписав у Кабміні", - додав політик.

Крім того, захист Луценка просить повернути його кримінальну справу на додаткове розслідування генпрокуратурі.

Зараз ви читаєте новину «Луценко крізь ґрати розповів про казки Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути