четвер, 30 червня 2011 12:40

Луценко розкрив казку Януковича про рівність перед законом

Луценко розкрив казку Януковича про рівність перед законом

Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що не варто вірити у "казки" президента Віктора Януковича про рівність усіх перед законом, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Тим, хто ще вірить в казки Януковича про рівність всіх перед законом, треба відповісти на запитання: чи посадять тепер депутата від Партії регіонів, екс-генпрокурора Піскуна за те, що незаконно закрив кримінальну справу проти Мельниченка, яку визнали незаконно закритою і відновили?" - сказав Луценко під час своєї промови у судовому залі засідань Печерського райсуду міста Києва.

"Чи посадять екс-міністрів внутрішніх справ Білоконя і Цушка? Ми демонстрували сотні листів, які слово в слово, кому в кому аналогічні тому, який я підписав у Кабміні", - додав політик.

На його переконання, "регіонали" своїх не здадуть.

"Не сяде Чечетов, у якого є явка з повинною за розкрадання Фонду держмайна. Не сяде міністр Бойко, міністр оборони, який подарував сину президента об'єкт Міноборони. Не сяде і друг Партії регіонів Черновецький за розкрадання Києва. Не буде відповідати Стельмах, який розікрав десятки мільярдів", - заявив Луценко.

Нагадаємо, сьогодні у Печерському суді Києва триває судовий процес над колишнім міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розкрив казку Януковича про рівність перед законом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути