неділя, 08 травня 2011 15:54

Луценко перебуватиме під наглядом лікарів у Лук'янівському СІЗО

Луценко перебуватиме під наглядом лікарів у Лук'янівському СІЗО

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко з сьогоднішнього дня за власним бажанням буде перебувати під наглядом лікарів у медичній частині Лук'янівського СІЗО.

"Сьогодні у медичній частині Київського слідчого ізолятора докторами медичних наук провідних закладів Міністерства охорони здоров'я України з гастроентерології, кардіології та ендокринології проведено комісійний огляд Юрія Луценка та надано відповідні рекомендації",- говориться на сайті прес-служби.

Як повідомляє ГПУ стан здоров Юрія Луценка за висновками лікарів задовільний. Застосування заходів примусового годування він не потребує.
"З метою забезпечення цілодобового медичного контролю Юрія Луценка за його згодою залишено в медичній частині слідчого ізолятора",- зазначається в заяві ГПУ.

Нагадаємо, що одним із діагнозів, поставлених лікарями Луценку, є набутий цукровий діабет другого типу, який розвинувся на фоні постійних стресів.

Раніше повідомлялось, дружина екс-голови МВС вважає, що її чоловік може протриматися на ногах ще 3-4 дні.

Зараз ви читаєте новину «Луценко перебуватиме під наглядом лікарів у Лук'янівському СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути