четвер, 26 січня 2012 12:52

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко: "Пенькобєжец" прийняв рішення не викликати інших свідків

Луценко: "Пенькобєжец" прийняв рішення не викликати інших свідків

Екс-глава МВС Юрій Луценко назвав журналістів, присутніх на засіданні, своїм судом присяжних. Він відзначив, що сподівається на справедливе рішення саме цього суду.

"Я хочу, щоб мій суд присяжних (показує рукою на журналістів у залі) кожен раз бачив свідка, який відкидає сфальшовані звинувачення ГПУ. Я розраховую не стільки на справедливе рішення суду — хоч хотілось би — як на рішення суспільства. Саме тому, що журналісти, їхні читачі та глядачі є свідками того, як луснула справа. Саме тому нашим "пенькобєжцем" (президентом Віктором Януковичем — ред.) було прийняте рішення не викликати інших свідків, щоб хоч на їхніх сфабрикованих в ГПУ показах написати ту дурню, яка була написана ще в день мого арешту у вигляді вироку", - зазначив Луценко.

Також екс-міністр впевнений, що в матеріалах справи немає заяв тих свідків, покази яких зачитуються в суді.

"Через те, що їх ще не встигли принести і покласти на стіл. Я знаю, що їх збирають вже три місяці. Очевидно, що ці заяви спустили згори, а не передали з канцелярії суду", - наголосив екс-міністр.

Нагадаємо, що захист Юрія Луценка подав до суду заяву про відвід всієї суддівської колегії через те, що 50 свідків не будуть викликані до суду, а в суді просто зачитають їх свідчення, які вони давали на досудовому слідстві.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Пенькобєжец" прийняв рішення не викликати інших свідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути