Ексклюзиви
середа, 12 липня 2017 22:15

Луценко особисто вручить підозри Розенблату і Полякову

Луценко особисто вручить підозри Розенблату і Полякову
Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що 13 липня особисто вручить підозри народним депутатам Бориславу Розенблату і Максиму Полякову. Фото: Телеграф

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що 13 липня особисто вручить підозри народним депутатам Бориславу Розенблату і Максиму Полякову.

Про це він сказав журналістам після завершення засідання регламентного комітету Верховної Ради.

"Розенблат і Поляков викликані в Генеральну прокуратуру України, і я особисто вручу їм підозри. Так велить закон. Після цього в справу вступить керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, який буде продовжувати слідство", - повідомив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розслідують законність призначення Луценка генпрокурором

Він розповів також, що зараз триває робота над внесеним 11 липня поданням на депутата з фракції "Народний фронт" Дениса Дзензерського, яке зараз юридична служба Генпрокуратури оцінює з точки зору відповідності законодавству, і за двома відхиленим парламентом поданнями, які будуть повторно внесені в Генпрокуратуру.

11 липня депутати Верховної Ради дали згоду на зняття недоторканності з трьох народних депутатів Олеся Довгого, Максима Полякова та Борислава Розенблата. Водночас для зняття недоторканності з Євгена Дейдея та Андрія Лозового необхідної кількості голосів не назбиралось.

Зараз ви читаєте новину «Луценко особисто вручить підозри Розенблату і Полякову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути