середа, 12 липня 2017 20:11

Розслідують законність призначення Луценка генпрокурором

Розслідують законність призначення Луценка генпрокурором
Спеціальне антикорупційне бюро крім можливого внесення недостовірних даних у декларації Юрія Луценка розслідує факт зловживання владою при його призначенні генеральним прокурором України. Фото: ТСН

Спеціальне антикорупційне бюро крім можливого внесення недостовірних даних у декларації Юрія Луценка розслідує факт зловживання владою при його призначенні генеральним прокурором України.

Про це повідомили у прес-службі Спеціальної антикорупційної прокуратури.

"За заявами нардепа Ляшка керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено відомості про два факти ймовірних правопорушень, один з них – про завідомо недостовірні відомості поданої Луценком декларації, інший – про зловживання службовим становищем при зміні закону про ГПУ, що дозволило Луценку бути призначеним на посаду генерального прокурора", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після канікул на депутатів будуть внесені повторні подання - Луценко

Йдеться "про організацію вищими посадовими особами держави, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи всупереч інтересів служби з метою уможливлення подальшого призначення Луценка Генеральним прокурором України, у порушення Закону України "Про регламент Верховної Ради України" прийняття Верховною Радою України Закону України "Про внесеннея змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Генеральної прокуратури України", що спричинило тяжкі наслідки".

За заявами лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка розпочали розслідування щодо будинку і декларації генерального прокурора України Юрія Луценка.

Зараз ви читаєте новину «Розслідують законність призначення Луценка генпрокурором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути