середа, 21 листопада 2012 11:18

Луценко ночував сьогодні у СІЗО

Луценко ночував сьогодні у СІЗО
Фото: obozrevatel.com

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко провів ніч сьогодні у Київському слідчому ізоляторі. Про це розповіла перед засіданням суду дружина Ірина Луценко."Ночував у СІЗО. Ми вчора ввечері виходили і запитували хлопців, вони сказали, що буде ночувати СІЗО", - уточнила вона.

Щоправда Ірина Луценко не знає, в якій камері слідчого ізолятора утримували її чоловіка. І це, пояснила дружина, не має значення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За нинішнього розкладу політичних сил, Луценку не варто сподіватися на дострокове звільнення — Гримчак

Луценко також додала, що не забула й про частування свого чоловіка. "Сьогодні приготувала йому творожний пудинг", - сказала дружина екс-міністра.

Нагадаємо, апеляційний суд міста Києва сьогодні розгляне апеляції екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та його захисників. Засідання має початися о 11.00.

Апеляційний суд міста Києва 20 листопада, розпочав розгляд апеляційної скарги екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на вирок Печерського районного суду у справі про незаконне продовження стеження за водієм екс-заступника голови СБУ Володимира Сацюка Валентином Давиденком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення ЄСПЛ дає підстави якщо не скасувати вирок, то хоча б відпустити Луценка з колонії

Головуючий суддя О.Присяжнюк повідомив, що судове засідання оголошується відкритим. В зал доставлений Юрій Луценко, також присутні всі захисники екс-міністра. Крім того, є представники державного обвинувачення Є.Зінченко та Д.Лобань.

Зараз ви читаєте новину «Луценко ночував сьогодні у СІЗО ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути