вівторок, 23 квітня 2013 11:13

Луценко назвав координатора Третьої республіки

Луценко назвав координатора Третьої республіки
Тарас Возняк. Фото: zarvanytsya.org.ua

Відомий активіст українського демократичного руху, політолог і культуролог Тарас Возняк став координатором підготовки круглого столу за участю українських інтелектуалів, громадських активістів з розробки концепції нової Третьої української республіки.

Про це повідомив Юрій Луценко, передає прес-служба "Народної самооборони".

"Похвалюся, що мав зустріч і розмову з дуже авторитетною для мене людиною – Тарасом Возняком зі Львова, який погодився узяти не себе цю важливу частину роботи. Дуже сподіваюся, що його незаплямовані ім'я, біографія, великий авторитет допоможуть в організації такої незалежної інтелектуальної роботи, яка стане першим кроком до перемоги", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "При невизначеній ситуації із виборами, Порошенко - найкраща кандидатура від опозиції" - експерт

За словами Луценка, саме інтелектуали, громадські активісти, моральні авторитети, а не політики, мають розробити план нової України. І саме цей план стане не лише передумовою виникнення широкого народного руху за побудову нової держави, а й запорукою перемоги України в 2015 році.

Політик знову наголосив, що наших громадян насамперед цікавить не ім'я єдиного кандидата в президенти, прем'єри чи спікери, а чіткий план побудови справедливої держави. Саме під цей напрацьований план до кінця року опозиція й має визначити його виконавців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радник Конгресу США порадив Януковичу відпустити Тимошенко на лікування за кордон

"Радує й те, що на цю ініціативу відгукуються люди, які про схожі речі давно вже говорять, проте не мали організаційного імпульсу для об'єднання", - зазначив Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко назвав координатора Третьої республіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути