Ексклюзиви
пʼятниця, 05 лютого 2010 11:57

Луценко: Колесніков не пробачить. Я знаю, що на мене чекає...

Луценко: Колесніков не пробачить. Я знаю, що на мене чекає...

В.о. міністра внутрішніх справ Юрій Луценко не збирається емігрувати чи переховуватися у разі перемоги на виборах Віктора Януковича.

Про це він сказав в інтерв"ю "Дзеркалу тижня", відповідаючи на питання, чи не боїться він помсти у разі приходу Януковича, зокрема, за справу "Білого лебедя" і Бориса Колеснікова.

"Страху немає. Є чітке розуміння того, що на мене чекає, якщо Янукович стане президентом. Мені не вибачать усього, що я робив. З огляду на непартнерські відносини з Генеральною прокуратурою, багато кримінальних справ не вдалося довести до логічного завершення", - сказав Луценко.

Мені не вибачать усього, що я робив...

"За законом мені ніщо не загрожує. Загрожує свавілля. Я ніколи не порушував закону. Розумію, що доведеться пройти через політичний і, можливо, правовий пресинг. Вважаю це ціною за безкомпромісність", - додав він.

Луценко заявив, що "здаватися або ховатися" він не має наміру, емігрувати - теж.

"На відміну від попередника Білоконя чи змінника Цушка, я ніколи не переховувався ні за кордоном, ні на лікарняному. І не збираюся цього робити", - сказав він.

На питання, чи цікавився він у свого друга регіонала Андрія Клюєва, чому він проголосував за його відставку, Луценко відповів:

"Я з Клюєвим спілкувався в кулуарах Верховної Ради хвилин за десять до того. До нього підійшов Юрій Кармазін і запитав про те саме, про що й ви. Клюєв відповів жартом: "Що вдієш? То Луценко мене знімає, то я його знімаю". І додав: "Я - солдат партії".

"Точно так само він відповів мені 2005 року, коли я пропонував йому вийти з Партії регіонів і розглянути можливість створення демократичного проекту для Східної України.

Я вважаю, що дисципліна в таких організаціях встановлюється легко. Запитайте в Харкова. Дев"ять грамів свинцю - переконливий аргумент", - сказав Луценко.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Луценко: Колесніков не пробачить. Я знаю, що на мене чекає...». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути