середа, 30 грудня 2009 11:50

Луценко і Шуфрич стали головними дебоширами року
11

Убивця Лозінський

Найбільшим скандалом, який сколихнув Україну у червні, стало убивство народним депутатом від БЮТ Віктором Лозінським чоловіка з Кіровоградщини.

Загиблий Валерій Олійник поплатився життям за те, що зайшов на територію лісових угідь нардепа.

Лозінському також інкримінують захоплення у полон мисливців, вимагання майна, перевищення службових повноважень і підробку документів. Екс-"бютівець" досі перебуває у розшуку.

Педофіли з "Артеку"

У жовтні член парламентської фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив, що у Міжнародному дитячому центрі "Артек" ґвалтували дітей.

У справі фігурували троє народних депутатів від БЮТ: Руслан Богдан, Віктор Уколов і Сергій Терьохін.

Пізніше у Генпрокуратурі заявили, що у кримінальній справі про розбещення двох малолітніх дітей є лише один обвинувачений - їхній батько, інших підозрюваних немає.

ДТП з Омельченком

Народний депутат України від "НУ-НС", екс-мер Києва Олександр Омельченко на автомобілі Міцубісі "Паджеро" на смерть збив пішохода. У міліції стверджують, що він був тверезим.

За словами свідків, "нунсівець" збив чоловіка на пішохідному переході. Слідство у справі триває.

Пригоди Луценка у Франкуфрті

У Франкфурті на травневі свята головний міліціонер країни Юрій Луценко із сином нібито влаштував бійку з правоохоронцями і провів півдня у відділку місцевої поліції. Про це написала німецька газета "Bild".

Детально з"ясувати обставини справи так і не вдалося. Верховна Рада відмовилась продовжити повноваження Тимчасової слідчої комісії з розслідування інциденту.

Арешт Пукача

Колишнього начальника головного управління кримінального розшуку департаменту пошуково-розшукової діяльності МВС України, генерал-лейтенанта Олексія Пукача знайшли на Житомирщині.

За словами нардепа Григорія Омельченка, Пукач надав вичерпні покази, назвав усіх замовників убивства журналіста Георгія Ґонґадзе, усіх, хто віддавав накази. Це - колишній президент Леонід Кучма та голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Екс-президент України і нинішній спікер парламенту усе заперечили.

Межигір"я Януковича і палаци Тимошенко

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко намагається повернути у державну власність резиденцію Межигір"я у селі Нові Петрівці Київської області. Лідер опозиції Віктор Янукович стверджує, що він викупив резиденцію за власні кошти.

У свою чергу Партія регіонів ініціювала створення парламентської слідчої комісії з перевірки приховування доходів і несплати податків прем"єром. За словами "регіоналів", громадськість повинна знати, кому належать палаци, в яких проживає Тимошенко та її родичі.

Сама Тимошенко написала в декларації про доходи за минулий рік, що не має квартири, дачі й земельної ділянки. Насправді з 2006 року живе у двоповерховому будинку на березі Дніпра.

Заступник генпрокурора з Баден-Бадена

Народні депутати фракції БЮТ 2 грудня звинуватили Олександра Шинальського в шахрайстві. Вони оприлюднили документ, який може свідчити про те, що Шинальському і його дружині належить нерухомість в Баден-Бадені вартістю 500 тис. Євро.

Пізніше з"ясувалось, що у нього є нерухомість у Ніцці, оформлена на дружину.

У зв"язку зі скандалом заступник генпрокурора Шинальський подав у відставку.

Перестрілка у Голосієво

У вересні в Голосіївському парку Києва влаштували розбірки зі стріляниною дві групи вихідців із Кавказу. Серед них був Роберт Тедеєв, який назвався двоюрідним братом депутата від Партії регіонів Ельбруса Тедеєва. Було поранено трьох людей, один із них загинув. Пізніше виявилось, що злочинець не був родичем "регіонала".

Особи, які стріляли, зникли з місця пригоди на "Мерседесі-500" чорного кольору з номерним знаком Верховної Ради. Цією автівкою користувався Ельбрус Тедеєв.

Шуфрич вдарив Луценка

ТСК щодо інциденту Луценка у Німеччині очолював "регіонал" Нестор Шуфрич, який так переймався своїм завданням, що не витримав і сам вдарив Луценка.

У грудні після ефіру на Шустер Live нардеп наздогнав у коридорі міністра і дав йому по обличчю.

Шуфрич розізлився, коли Луценко нагадав про дружину депутата, якій "регіонал" нібито зламав щелепу.

Фальшивий диплом Кислинського

Президент Віктор Ющенко звільнив із посади заступника голови Служби безпеки Андрія Кислинського.

Скандал роздмухав керівник кримської міліції, нардеп-"нунсівець" Геннадій Москаль. 27 серпня він попросив перевірити, чи справжній у Кислинського диплом. В університеті Шевченка підтвердили, що заступник голови СБУ в них не навчався.

Кислинський наполягав на справжності документа про вищу освіту, однак відмовлявся говорити про однокурсників і викладачів.

І знову забіяка Шуфрич

Перед бійкою з главою МВС Шуфрич потренувався на своєму однопартійцеві Сергієві Льовочкіну, який отримав від колеги кулаком по обличчю.

Конфлікт виник, коли лідер Партії регіонів Віктор Янукович зібрав своїх депутатів, щоб розподілити по виборчих округах. На думку Шуфрича, тоді Льовочкін підставив його.

Зараз ви читаєте новину «Луценко і Шуфрич стали головними дебоширами року ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути