Ексклюзиви
четвер, 27 січня 2011 19:47

Луценко: Генпрокуратура плюнула на міліціонерів

Луценко: Генпрокуратура плюнула на міліціонерів

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко називає абсурдною кримінальну справу за "незаконне відзначення дня міліції", яку Генпрокуратура порушила напередодні.

Про це він написав у листі з СІЗО, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

За його словами урочистий концерт з приводу відзначення дня міліції нічого не коштував міліції.

"Після абсурдної "змови з водієм" та феєричного епізоду у справі отруєння Ющенка мені пред'явили справу про "незаконне відзначення Дня міліції у 2008 та 2009 роках"! Чому? Бо, виявляється, у жовтні 2008 року Постановою КМ були обмежені святкові заходи. Пояснення, що профінансовані з бюджету урочисті заходи за участю вищих посадових осіб та міжнародних делегацій не мають нічого спільного із безкоштовним для бюджету урочистим концертом і трансляцією по телебаченню – не допомогли. Порахували у збитки, завдані державі, навіть вартість нагород та квітів вдовам загиблих міліціонерів, а також вартість панахиди із ветеранами Чорнобиля весною 2009 року", - зазначає екс-міністр.

"І головне, як пояснити цей плювок незаконного фінансування 500 тисячам ветеранів правоохоронних органів та 300 тисячас", - додав екс-чиновник.

Він також зазначає, що за логікою Генпрокуратури до кримінальної відповідальності слід притягати тодішнє керівництво Генпрокуратури і СБУ.

"Зате знаю, що за цією схибленою логікою треба притягувати до відповідальності не тільки керівництво ГПУ, СБУ, Міністерства оборони, але і обох Президентів, що посміли без дозволу слідчого Войченка святкувати на Хрещатику Дні Незалежності України!", - підкреслив екс-міністр.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Луценко: Генпрокуратура плюнула на міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути