четвер, 27 січня 2011 13:28

Епатажний Луценко - це загроза для влади - Карасьов

Епатажний Луценко - це загроза для влади - Карасьов

Такі люди, як колишній міністр МВС Юрій Луценко - це загроза для будь-якої влади.

Таку думку висловив політолог, директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Раціональних аргументів у затриманні сина Луценка я не бачу. Тут, швидше, ірраціональні аргументи. Це певне покарання, помста батьку", - наголосив він.

За словами Карасьова, Луценко ексцентричний і його син такий самий.

"Це показали події у Франкфурті. А будь-який ексцентрик - це загроза авторитарній гармонії. Тому що бачення у нинішньої влади таке, що всі мають ходити строєм, в шеренгу. А такі люди, як Луценки, вибиваються з цього ряду. Тому Юра Луценко цікавий ще не тільки своїми політичними заявами, тим, що був у помаранчевій владі, тим, що був міністром, до його є певне відчуття помсти. Але й тим, що він епатажний, скандальний і ексцентричний. А це загроза будь-якої влади, яка хоче вибудувати авторитарну вертикаль", - наголосив політолог.

Нагадаємо, слідчий Сергій Войченко, який розслідує справу екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, вимагає завести справу на його старшого сина Олександра. Він скаржиться, що Луценко-молодший погрожував йому розправою після засідання Апеляційного суду 6 січня, коли екс-міністра не відпустили під підписку.

Водночас стало відомо, що син затриманого Юрія Луценка Олександр вже був на допиті у Генпрокуратурі. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав брат екс-міністра Сергій Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Епатажний Луценко - це загроза для влади - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути