середа, 13 червня 2012 10:17

Луценко до прокурорів: "Ці троє - трус, балбес і подлєц, будуть відповідати за те, що тут коїться"

Луценко до прокурорів: "Ці троє - трус, балбес і подлєц, будуть відповідати за те, що тут коїться"
Юрія Луценка сьогодні знову судять. Фото: obozrevatel.com

Печерський районний Суд продовжив судове засідання у справі Юрія Луценка.

Засідання по епізоду кримінальної справи проти екс-міністра внутрішніх справ щодо так званого "отруєння Ющенка" розпочалося о 9.15 ранку. Головує у справі суддя Анна Медушевська, яка перенесла минуле засідання 8 червня через хворобу.

Прокурор прочитав обвинувальний висновок по справі, написаний у Генпрокуратурі. Але такий висновок не отримали ні Юрій Луценко, ні його захист.

Під час засідання вони зазначили, що це є порушенням норм КПК. На початку засідання адвокат Ігор Фомін заявив про відвід судді Медушевської.

"Суддя Медушевська допускає численні порушення. У судді вже сформувалась думка про винуватість підсудного", - сказав він.

Він також додав, що з понад 50 свідків, захисту було відмовлено у допиті бодай  одного  з них. Також він сказав, що продовження розгляду справи суддею Медушевською буде порушенням права на справедливий суд. Але прокурори відмовили у відводі, зазначивши, що законних підстав для цього немає.

В свою чергу Луценко зазначив, що він також глибоко переконаний у необ'єктивності Медушевської.

"Ви не оголосили судове слідство. Як можна закрити очі на те, що я знаходжусь тут без пред'явлення мені обвинувачення. А ці три акробати - трус, балбес і подлєц, будуть відповідати за те, що тут коїться", - сказав Луценко, маючи на увазі прокурорів.

Зараз ви читаєте новину «Луценко до прокурорів: "Ці троє - трус, балбес і подлєц, будуть відповідати за те, що тут коїться"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути