субота, 15 червня 2013 12:41

Луценко: "Батьківщині" слід позбутися "генератора тушок"

Луценко: "Батьківщині" слід позбутися "генератора тушок"
Юрій Луценко Фото: ipress.ua

Екс-міністр МВС Юрій Луценко вважає, що партії "Батьківщина" слід позбутися "генератора тушок". Про це він заявив на Михайлівській площі.

"Партії слід позбутися "генератора тушок", і насправді боротися за звільнення Юлії Тимошенко, щоб саме вона реально стала єдиним кандидатом на президентських виборах", - сказав Луценко.

"Люди бачать фальш і надуманість речей, тому не виходять на площі. Давайте чесно це скажемо і почнемо діяти як Юлія Тимошенко", - закликав екс-міністр МВС.

Він також зазначив, що не погоджується з озвученою 18 травня і узгодженою Юлією Володимирівною тезою про те, що не потрібно визначати єдиного кандидата.

"У 1999 році "розруха у вождях" довела до того, що влада вивела у другий тур виборів зручного для себе спаринг-партнера. "Розруха у вождях" була і у 2009 році, коли демократи так пересварилися між собою, що Юлія Тимошенко на 10% відстала від Януковича у першому турі. Ми не маємо права так ризикувати. Кандидатом на посаду президента має стати людина, що має страртово 30%. Від самого початку потрібно ввести свої правила і це називається "рецепт 2004 року". Чи хтось забув? Хтось каже, що погано будуть працювати на єдиного кандидата деякі штаби. Чи ви забули, як Юлію Тимошенко прала сорочки у всіх штабах Ющенка?" - наголосив Луценко.

Він також підкреслив що опозиції слід створити програму дій та сформувати єдину команду. І це є найважливішими передумовами для перемоги у 2015 році.

Нагадаємо, сьогодні на Михайлівській площі проходить з'їзд партії "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Батьківщині" слід позбутися "генератора тушок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути