четвер, 13 червня 2013 12:58

Кузьмін переконаний, що Луценко вчинив "ганебний" злочин

Кузьмін переконаний, що Луценко вчинив "ганебний" злочин
Юрій Луценко. Фото: newsmarket.com.ua

Перший заступник Генерального прокурора України Рента Кузьмін вважає, що екс-мінстр внутрішніх справ Юрій Луценко вчинив "ганебний" злочин, оформивши своєму водієві квартиру та пенсію.

"Луценко — злодій, який вироком суду визнаний винним у скоєнні злочинів. Це людина, яка виділила державну квартиру своєму водієві, але прописалася в ній сама, точніше зареєструвалася. Він же коштом держави незаконно оформив знову ж таки своєму водієві пенсію у розмірі шість тисяч гривень. Як оформив документи? Зарахував йому стаж роботи водієм у колгоспі як службу в розвідці (рік за три). З позиції масштабності посади міністра — це ганебний дрібний злочин. Навіть соромно уявити, що це міг зробити міністр", - сказав він, передає "День".

Заступник генпркурора також висловив здивування вимогами Луценка ув'язнити тих, кого він звинувачує  в своєму арешті, а також його готовністю на примирення ціною звільнення Рената Кузьміна з посади.

"...дивно спостерігати за тим, як Луценко намагається удавати з себе великого державного діяча з претензією на опозиційність. Адже він показав себе у всій красі і як міліціонер, і як злочинець, і як політик. Пам'ятаєте, як у судовому засіданні він плювався в прокурорів? Дуже симптоматична поведінка", - зазначив перший заступник генпрокурора.

Зараз ви читаєте новину «Кузьмін переконаний, що Луценко вчинив "ганебний" злочин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути