Ексклюзиви
вівторок, 14 травня 2019 16:17

Луценко анонсував прес-конференцію про розкрадання в Укроборонпромі

Луценко анонсував прес-конференцію про розкрадання в Укроборонпромі
Наступного тижня генпрокурор Юрій Луценко розповість про розкрадання в Укроборонпромі.

Наступного тижня правоохоронці дадуть прес-конференцію про розслідування розкрадань в Укроборонпромі. Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко журналістам у вівторок.

"Анонсую наступного тижня прес-конференцію за участю керівництва ДБР, ГПУ і САП. На якій ми покажемо, що було зроблено ДБР із того, що мало би зробити свого часу НАБУ. Йдеться про справу Оптими і розкрадання в Укроборонпромі. Всі інші новини дізнаєтеся на цій прес-конференції", - сказав він.

Перед цим Луценко відмовився коментувати підозру колишньому керівнику Національної гвардії Юрію Аллерову про розтрату майже 100 млн грн під час обміну службового житла в центрі Києва та на околицях.

"Закон забороняє мені не тільки контролювати, але навіть дізнаватися інформацію про слідства НАБУ і САП. Я вам чесно кажу. У моєму комп'ютері мільйон 800 тисяч кримінальних проваджень, крім проваджень САП і НАБУ. Тому коментарі мають давати вони. Сподіваюся, що справа є об'єктивною і на неї є підстави. Бо Аллеров не простий громадянин України. Моя позиція, до військових треба пред'являти підозри, коли ти маєш 99% майбутнього обвинувального акту. Військові в нашій країні мають користуватися посиленою повагою, але і відповідальністю. Якщо є підстави, колеги мають це довести", - розповів генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У штабі Порошенка назвали тему Гладковського "пережованим питанням"

4 березня президент звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони. Той нібито отримував відкат від постачання комлектуючих для літаків за завищеними цінами. Про це повідомляють журналісти "Наші гроші з Денисом Бігусом" у розслідуванні про розкрадання в оборонці.

Зараз ви читаєте новину «Луценко анонсував прес-конференцію про розкрадання в Укроборонпромі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути