пʼятниця, 20 липня 2012 21:43

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко: "Агонія фальсифікаторів стає все очевиднішою"

Луценко: "Агонія фальсифікаторів стає все очевиднішою"
На думку Луценка, тепер Генпрокуратура змушена визнати недолугість пред'явлених йому звинувачень. Фото: topicnews.net

Увязнений екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявив, що маневр Генпрокуратури щодо зміни обвинувачення - "спроба не визнавати очевидну відсутність події видуманого фальсифікаторами злочину".

"Мильна бульбашка про зловживання посадовими обов'язками, яку 1,5 роки надували фальсифікатори – голосно луснула. Недовго подумавши, Генпрокуратура за три дні надула нову бульку. Раз не можна довести, що Луценко дав наказ підлеглим нібито незаконно прослуховувати громадянина Давиденка, то тим ввижається, що Луценко проявив злочинну недбалість, яка дозволила підлеглим обмежити права нібито потерпілого", - цитує Луценка прес-служба "Народної самооборони".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ закликає українську владу звільнити Луценка й Тимошенко

"У зв'язку з цим фарсом я хочу підкреслити: сьогоднішній маневр Генпрокуратури – це лише спроба не визнавати очевидну відсутність події видуманого фальсифікаторами злочину", - додав екс-міністр внутрішніх справ.

На його думку, хід судового слідства показав, що, по-перше, потерпілий Давиденко себе таким не вважає. По-друге, санкцію на обмеження прав Давиденка у вигляді прослуховування його телефонів дав Апеляційний суд м. Києва, чиє рішення не скасоване і до сьогодні. І по-третє, документи, підписання яких йому інкримінується, не були підставою для такого рішення суду.

"Рішення Європейського суду з прав людини, яке встановило незаконність мого арешту із політичних мотивів, запустило механізм розпаду мого кримінального переслідування. Тепер сама Генпрокуратура змушена визнати недолугість пред'явлених мені звинувачень. Агонія фальсифікаторів стає все очевиднішою. Земля крутиться. На все приходить час розплати", - резюмував Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Агонія фальсифікаторів стає все очевиднішою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути