понеділок, 26 березня 2012 14:20

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценка можуть випустити в залі суду - Фомін

Луценка можуть випустити в залі суду - Фомін
Ігор Фомін: Луценку інкримінують надумані речі. Фото: operativno.ua

Адвокат екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ігор Фомін вважає, що поки рано говорити, коли і куди можуть етапувати його підзахисного.

Так Gazeta.ua він прокоментував заяву Державної пенітенціарної служби про те, що Луценка у разі не задоволення апеляції можуть відправити у колонію на травневі свята.

"Луценка ще не визнали винним. Юрія Віталійовича можуть виправдати і випустити прямо в залі Апеляційного суду, якщо буде дотримуватися закон. Дата апеляції не визначена, тому що після подачі скарги є технічні процеси. Можуть обрати 17 квітня, коли ми будемо у Страсбурзі (на засіданні Європейського суду у справі Луценка. - Gazeta.ua) для більшого нашого "комфорту", - зауважив адвокат.

За словами Фоміна, захист розраховує на виправдання Луценка в Апеляційному суді.

"Тому що в цій справі взагалі не може бути звинувачувального вироку. Бо те, що йому інкримінують – надумані речі, які намагаються перетворити на кримінальні злочини", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники підрахували, що Луценко отримав вже більше тонни передач

"Я був у Юрія Віталійовича минулого тижня. Побачив, що за минулий місяць він почав ще більше мислити як державний діяч. Завдяки рішенню Печерського суду впевнився, що таке наше правосуддя. Дивиться на цю ситуацію не тільки з власної позиції, як людина, яку засуджують. Луценко аналізує, що відбувається із державою, що треба тут змінювати, аби її громадяни не потрапляти в таку ситуацію, в якій опинився він", - додав захисник екс-міністра.

Зараз ви читаєте новину «Луценка можуть випустити в залі суду - Фомін ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути