вівторок, 20 листопада 2018 14:02

Льовочкін "відправив" Тимошенко і Бойка у другий тур

Льовочкін "відправив" Тимошенко і Бойка у другий тур
Колишній голова Адміністрації Януковича Сергій Льовочкін заговорив про Юлію Тимошенко у другому турі.

Колишній голова Адміністрації президента-втікача Януковича Сергій Льовочкін заявляє про "смерть" "Опоблоку" і бачить у другому турі президентських виборів Юлію Тимошенко та Юрія Бойка. Про це він заявив у кулуарах.

"Якщо говорити про сьогоднішню подію, то я називаю це ляльковим театром. Коли ляльки роблять те, про що той, хто ними керує, просить", - сказав він.

За словами Льовочкіна, "сталася атака на кандидата в президенти Бойка".

"Він оголосив, що буде балотуватися, його рейтинг найвищий на півдні-сході. Бойко отримує міцний фундамент у новоствореній "Опозиційного платформі - За життя". Він стає одним із лідерів гонки. Бойко і Тимошенко - це 2 кандидата в президенти, які найреальніше будуть у другому турі", - заявив екс-глава Адміністрації Януковича.

Також Льовочкін заявив, що його виключили з фракції "Оппоблока" за дорученням Порошенко.

"Це фактично похорон "Опозиційного блоку". Виключені не Льовочкін і Бойко, а насправді 20 осіб із 43. Вони більше не беруть участь у засіданнях фракції. І не голосують консолідовано з тією групою, яку представляють колишні донецькі. Фактично стався розкол на депутатів, які орієнтуються на Юрія Бойка і кандидата в президенти Петра Порошенка.

Є "Опозиційний блок" Порошенка, яким він управляє", - сказав нардеп.

Також Льовочкін згадав про Анатолія Гриценка і Володимира Зеленського.

"Всі дії проти опозиційних кандидатів у президенти, будь то Бойко, Тимошенко, Зеленський, Гриценко, приречені на провал. Переможуть опозиційні кандидати", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кого хоче бачити Путін у другому турі виборів президента України

Фракція "Опозиційний блок" у Верховній Раді виключила зі свого складу народних депутатів Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна. Про це повідомив співголова фракції Олександр Вілкул.

Бойка висунули кандидатом у президенти, повідомляв сайт партії "За життя", яку фактично очолює кум Путіна Віктор Медведчук.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін "відправив" Тимошенко і Бойка у другий тур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути