середа, 14 листопада 2018 18:28

Кого хоче бачити Путін у другому турі виборів президента України

Кого хоче бачити Путін у другому турі виборів президента України
Путін хоче бачити Юрія Бойка у другому турі виборів президента України і мати свою партію на вибори у Верховну Раду, каже Тарас Чорновіл.

Москва хоче бачити у другому турі президентських виборів колишню прем'єр-міністра Юлію Тимошенко і "опоблоківця" Юрія Бойка. Про це Gazeta.ua сказав колишній народний депутат Тарас Чорновіл.

"Москва увімкнула жорсткий пресинг. Вимагає від Бойка і Медведчука йти єдиною командою. Кремль досі вірить, що може вивести свого кандидата у другий тур президентських виборів.

Насправді, між колишніми "регіоналами" і "За життя" немає ні дружніх стосунків, ні якоїсь ідеологічної єдності. "Опоблоківці" - партія крупного бізнесу, для якої ідеологія ідеологією, але мільярди заробляти треба, зближаються з владою. Партія Медведчука - популісти і авантюристи. Ще рік назад Рабінович звинувачував команду Бойка в організації замаху на нього. У новій політичній силі між ними далі буде гризня.

Кремль хоче бачити у другому турі Тимошенко і Бойка. Юлію Володимирівну теж вважає за свою. У Бойка шанси малі, але в першу п'ятірку може потрапити, якщо не балотуватиметься Вілкул. Далі Путін хоче мати на парламентські вибори "консолідовану" партію. До неї спробує залучити Ахметова", - каже Тарас Чорновіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добре заживемо за 20 років, проголосуєте за популістів - за півсторіччя - публіцист

Минулого тижня нардепи Юрій Бойко і Вадим Рабінович підписали угоду про створення "Опозиційної платформи – За життя". Пізніше Бойко заявив, що із неї хочуть створити нову партію.

Фактичним лідером "За життя" є кум президента Росії, лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук.

Зараз ви читаєте новину «Кого хоче бачити Путін у другому турі виборів президента України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути