Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2018 11:14

Добре заживемо за 20 років, проголосуєте за популістів - за півсторіччя - публіцист

Добре заживемо за 20 років, проголосуєте за популістів - за півсторіччя - публіцист
Справжню Українську державу отримали у 2014 році, до цього була російська колонія, каже публіцист Віталій Портніков. Фото: apostrophe.ua

Якщо українці проголосують за популістів на майбутніх виборах, країна загальмується в розвитку. Про це сказав публіцист Віталій Портніков в ефірі одного з телеканалів.

"Європейські стандарти в результаті реформ, які відбуваються, дозволять українцям за 15-25 років перейти до тих європейських умов життя, які сьогодні є в сусідніх країнах - Польщі, Румунії.

Зараз ми країна, яка живе на кредити міжнародних фінансових організацій. У якій досі не подолана монополізація цілих галузей економіки. І ці всі процеси довгі. Якщо комусь не подобається, вони виїжджають і працюють в інших країнах. Але ті, хто хоче жити в Україні, мають будувати її для дітей та онуків. Щоб вони жили, як у Польщі чи Румунії, які теж у 90 роки, на відміну від нас, провели серйозні економічні реформи, жили у серйозних проблемах, ціни на енергоносії підвищувалися на сотні процентів. І тепер вони можуть приймати наших співвітчизників, як гастарбайтерів.

Українці тоді зробили інший вибір, і, звичайно, наступні десятиріччя будуть важкими для української економіки.

Будете голосувати за популістів, отримаєте не 20 років, а 40", - сказав Портніков.

"Поки що все йде нормально. Уряди Яценюка і Гройсмана були першими справжніми реформаторськими урядами в історії України. А Порошенкові випала честь очолювати справжню Українську державу, а не російську колонію, які очолював Янукович", - додав публіцист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Йдіть голосувати, щоб не було реваншу - Притула зробив політичну заяву

Наступні вибори президента заплановані на 31 березня 2019-го. Вибори до Верховної Ради повинні відбутись 27 жовтня 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «Добре заживемо за 20 років, проголосуєте за популістів - за півсторіччя - публіцист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути