понеділок, 21 червня 2010 09:42

Льовочкін про стосунки з Герман та графік україномовного Януковича

Льовочкін про стосунки з Герман та графік україномовного Януковича

Глава адміністрації президента України Сергій Льовочкін заявив, що у нього немає конфлікту зі своєю заступницею Ганною Герман.

Про це він сказав в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВі у неділю увечері.

Відповідаючи на питання, чи існує такий конфлікт, Льовочкін відзначив: "Ні. Я не конфліктую ні з жінками, ні з підлеглими".

"В принципі, Ганна Миколаївна (Герман) дуже багато часу приділяє роботі. Вона дуже професійна і сумлінно відноситься до своїх обов'язків. Вона все бере близько до серця, вона хороший фахівець і в принципі я задоволений тим, як вона працює", - заявив він.

В той же час Льовочкін підкреслив: "Якби я сказав, що мене щось влаштовує на 100% усередині роботи адміністрації, я був би поганим головою адміністрації".

"Ми повинні весь час удосконалюватися", - додав він.

Льовочкін також вважає, що Віктора Януковича підтримують більше 60% громадян.

"Рейтинг президента достатньо високий, а рівень підтримки його з боку громадян перевищує 60%", - сказав він.

Відповідаючи на питання про графік Януковича, глава адміністрації відзначив: "Ні для кого не секрет, що у президента дуже напружений графік".

"Зараз я можу сказати, що президент працює не менше 12 годин на добу, а часто і більше 12 годин на добу. Він починає рано роботу, закінчує пізно увечері", - сказав Льовочкин.

"Я можу сказати, що всі люди, які працюють у нього в офісі, в уряді, які працюють під його керівництвом, вони відчувають на собі напругу такого складного і такого тривалого щоденного робочого графіка, і поки всі справляються", - заявив він.

Крім того, Льовочкін підкреслив, що Янукович на службі зі всіма розмовляє українською мовою: "На службі глава держави абсолютно зі всіма розмовляє українською мовою. Можливо, за одним виключенням... Я думаю, що ви здогадуєтеся, хто це".

За матеріалами: Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Льовочкін про стосунки з Герман та графік україномовного Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути