понеділок, 21 червня 2010 09:19

Льовочкін поскаржився на свій невідремонтований офіс

Льовочкін поскаржився на свій невідремонтований офіс

Аеробус А-319-115XCJ, призначений для польотів президента та інших вищих посадових осіб країни, є малоефективним.

Про це заявив голова адміністрації президента Сергій Льовочкін в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВі в неділю ввечері.

"Були зроблені істотні витрати на малоефективний літальний апарат", - сказав він.

"У ньому дуже мало місць, всього 40 місць з невеликим хвостиком. Я ставлю собі питання, як глава держави їхатиме з делегацією, і куди ми після цього розміщуватимемо журналістський корпус, який хоче літати з главою держави", - зазначив Льовочкін.

"Він не дуже за дальністю готовий до забезпечення функцій, які повинні виконувати глава держави, прем'єр і спікер парламенту", - заявив він, додавши, що "таке диво коштує дуже дорого".

Крім того, Льовочкін підкреслив: "Що стосується витрат на парламент і Кабмін, я допускаю, що прийшов час робити якісь капітальні вкладення".

"За останні 5 років нічого не побудувалось, нічого не відремонтувалося. Принаймні, я можу говорити про офіс, в якому я працюю", - сказав голова адміністрації президента.

"Зараз є потреба, абсолютно зрозуміла, провести незначні капітальні вкладення. Провести ремонт, реконструкції. Все знаходиться в такому стані, що про це вже соромно говорити", - вважає він.

"Керівництво держави літає на літаках, яким більше 30 років. Деяким навіть більше 40 років. У них зношений ресурс, вони ремонтувалися, переремонтувалися", - додав Льовочкін.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін поскаржився на свій невідремонтований офіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути