понеділок, 05 грудня 2011 15:43

Литвин змусить депутатів працювати

Литвин змусить депутатів працювати

Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонує депутатам кожен день цього тижня працювати до вичерпання порядку денного.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання, чи потрібно проводити додаткове засідання для розгляду бюджету, повідомляє "Українська правда".

"Зараз поки не треба ставити питання про додаткове засіданні, щоб не дратувати депутатів, тим більше, що я буду пропонувати щодня проводити вечірні засідання до закінчення розгляду питань, визначених розкладом", - сказав він.

Він висловив сподівання, що бюджет буде розглянуто на наступному пленарному тижні. Коментуючи ухвалення закону про ринок землі, він сказав, що до кінця цього року не бачить перспективи для ухвалення його в цілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин розповів, як ноутбуки для депутатів зекономлять кошти

При цьому він висловився за те, щоб замінити назву закону на "закон про звернення земель сільськогосподарського призначення, оскільки навіть психологічно в назві передбачено, що хтось прийде і скупить всю землю".

"А там передбачені такі жорстокі запобіжники, що це зробити буде неможливо", - сказав Литвин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин хоче відстрочити розгляд бюджету на 2012 рік через "газові" переговори

Коментуючи інформацію про те, що президент через свого представника Юрія Мірошниченка просить парламент ухвалити на цьому тижні скандальний закон про гарантії щодо виконання судових рішень, Литвин сказав, що Рада не буде розглядати його поки Кабмін остаточно не домовиться з профільними організаціями пільговиків і "формула цих домовленостей не буде оголошено парламенту".

Зараз ви читаєте новину «Литвин змусить депутатів працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути