четвер, 20 жовтня 2011 13:00

БЮТ блокуватиме Раду, поки не знімуть законопроект про пільги

БЮТ блокуватиме Раду, поки не знімуть законопроект про пільги

БЮТ буде блокувати роботу Верховної Ради поки законопроект №9127 "Про гарантії держави щодо виконання судових рішень" не буде знятий з розгляду.

Про це журналістам сказав лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко.

"Ми це розцінюємо як те, що політичні репресії переносять в економічну площину. Лідерів опозиції, які про це говорять, посадили і перейшли до геноциду вразливих верств населення", - наголосив нардеп.

Він заявив, що до законопроекту внесено 562 поправки, а врахували з них 3.

"Найгірша 27, яка робить це закон ще страшнішим. Перший страх у тому, що рішення стосовно пільг виконує Кабінет міністрів. Усі добре знають, що таке дефіцит бюджету — десятки мільярдів гривень. Як при такому бюджеті можуть виконуватися пільги?", - підкреслив "бютівець".

Друге застереження Кириленка щодо закону стосується судів: "Експерти порахували, що суди прийняли рішення повернути людям 20 млрд. Ці документи готувалися до 3 місяців. Хто зможе виграти суд так швидко при нинішньому завантажені судів? Якщо громадянин не встигне за цей час подати до суду, то вважається, що це зроблено правильно".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ блокуватиме Раду, поки не знімуть законопроект про пільги ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути