субота, 03 грудня 2011 18:34

Литвин пообіцяв чорнобильцям ще 1 млрд. грн до кінця року

Литвин пообіцяв чорнобильцям ще 1 млрд. грн до кінця року

Голова Верховної Ради Володимир Литвин розповів, що у наступному році будуть істотно підвищені видатки на соціальну сферу. Крім того, за його словами, до кінця року на фінансування соціальної сфери відхилять ще 1 млрд грн. Про це повідомляє прес-служба парламенту.

Зокрема, голова Верховної Ради відповів, що у наступному році фінансування соцсфери буде істотно підвищено.

За словами Литвина, вже прийнято відповідну постанову Кабінету Міністрів, яка узгоджена з Верховною Радою, насамперед, щодо такої "вразливої і реактивної категорії, як чорнобильці".

На наступний рік, наголосив керівник парламенту, передбачено істотне збільшення видатків саме на інвалідів, яких в Україні налічується понад 2,5 млн.

Що стосується минулого та нинішнього років, сказав він, то до запланованого раніше фінансування соціальної сфери було додано 1 млрд. грн.

"Вже зараз на ці потреби витрачено 4 млрд. 50 млн. грн., і до кінця року ця сума збільшиться ще на мільярд, приблизно на стільки ж зростуть соціальні витрати в наступному році, - пояснив Литвин. - Навіть якщо врахувати інфляцію, "доважок" буде".

Зараз ви читаєте новину «Литвин пообіцяв чорнобильцям ще 1 млрд. грн до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути