субота, 28 липня 2012 17:00

Литвин заяву про відставку не відкликав

Литвин заяву про відставку не відкликав
Питання про відставку Володимира Литвина стоїть першим на порядку денному. Фото: radioera.com.ua

Голова Верховної Ради Володимир Литвин не змінив свою позицію і не відкликав свою заяву про відставку з поста спікера парламенту.

"Я заяву не відкликав, тому Верховна Рада не випадково ініціювала і поставила першим кадрове питання (до порядку денного позачергової сесії 30 липня - ред), я підписав (цей порядок денний)", - сказав він журналістам у Новоград-Волинському в суботу.

Він також повідомив, що прийняв рішення балотуватися на 65-му мажоритарному окрузі (Житомирська обл.) і підкреслив, що його увага буде зосереджена саме на роботі в цьому окрузі.

Як повідомлялося, Верховна Рада 3 липня прийняла ініційований Партією регіонів законопроект "Про засади державної мовної політики", що зміцнює позиції російської та мов інших нацменшин в регіонах, де їх чисельність 10% і вище.

Опозиція заявила про масу порушень під час прийняття закону. На наступний день голова Верховної Ради Володимир Литвин і його заступник Микола Томенко подали у відставку. Їхні заяви парламент ще не розглядав.

Зараз ви читаєте новину «Литвин заяву про відставку не відкликав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути