пʼятниця, 18 травня 2012 16:25

Литвин заявив, що проти нього готуються провокації

Литвин заявив, що проти нього готуються провокації
Володимир Литвин прогнозує провокації проти себе. Фото: segodnya.ua

Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що з наближенням виборів різного роду провокації щодо нього посиляться.

"Справа в тому, що не варто реагувати на всі випади. Я думаю, що вони будуть наростати з цього приводу. Потрібно рухатися вперед. Я завжди беру за правило не відволікатися", - прокоментував у п'ятницю в ефірі телеканалу "Рада" Литвин інформацію про те, що один з народних депутатів в своєму інтернет-блозі написав про те, що у Верховній Раді України закони приймаються за гроші, які бере у тому числі і спікер Литвин.

"Оскільки ви поставили запитання, то я скажу, що цей народний депутат увесь час якось патологічно не може пережити того, що він в четвертий раз не міністр. Тому він демонструє свою психологію і думає, що його психологія притаманна й іншим людям. А тим більше, уся його ця маячня не збігається з елементарною логікою. Якщо подивитися на перипетії з розглядом цього питання - від моменту реєстрації десь в лютому 2012-го року", - сказав Литвин.

Як повідомлялося, раніше у своєму блозі член фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Анатолій Гриценко висловив припущення про те, що спікер парламенту Володимир Литвин отримав гроші за прийняття законопроекту.

У своєму блозі Гриценко підкреслив, що, порушуючи вимоги закону, Литвин включив до порядку денного і "хоче проштовхнути через Раду явно лобістський, корупційний і свідомо злочинний законопроект".

Депутат пояснив, що в цьому законопроекті йдеться про списання заборгованості оборонних підприємств у розмірі 820 млн грн.

"Виникає питання: за проштовхування корупційного законопроекту Литвин отримав гроші або тільки наказ від того, хто отримує гроші?" - зазначив у своєму блозі депутат.

Зараз ви читаєте новину «Литвин заявив, що проти нього готуються провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути