вівторок, 07 жовтня 2008 17:15

Литвин: Заяви будь-яких зваричів – це свідчення того, що вони бачать події крізь призму долара

Лідер Блоку свого імені Володимир Литвин заперечує, що умовою участі його блоку в коаліції є посада спікера Верховної Ради.

Про це він сказав на брифінгу у вівторок, коментуючи відповідну заяву члена фракції НУ-НС Романа Зварича.

"Я хочу сказати, що будь-які заяви будь-яких зваричів з приводу претензій фракції Блоку Литвина на кадрові посади – це ніщо інше, як свідчення того, що до цих людей аж ніяк не причепився дух і відчуття України, що вони живуть і бачать події, які відбувають в Україні крізь призму долара", - сказав Литвин.

Він також додав, що таким чином інші фракції намагаються перекласти відповідальність за не створення коаліції "на третього зайвого", оскільки самі "кожного дня висувають одне одному нові ультиматуми" і не мають наміру їх виконувати.

"Я б порекомендував цим людям не виконувати ті вказівки, які вони виконують, бо завтра їм надійдуть інші – вихваляти Блок Литвина", - сказав Литвин.

У свою чергу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко повідомив, що розмова щодо участі Блоку Литвина у коаліції була, однак вона не стосувалася кадрового питання, натомість пропонувалося лише з"ясувати у Литвина, на яких умовах його Блок готовий увійти до складу більшості.

"Була така розмова, але акценти були дещо інші. Для більш стійкого утворення бажано мати трьох партнерів по коаліції. Якщо їх троє – я запропонував: "Колеги, переговоріть з третім суб"єктом, бо через 10 хвилин після оголошення (про створення коаліції) постає питання щодо пере форматування керівних органів Верховної Ради та уряду", - сказав він.

"Верховна Рада нас не цікавить. У нас є уряд. Тому переговоріть з Литвином, яка його думка з цього питання, які його пропозиції", - додав Кириленко. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: Заяви будь-яких зваричів – це свідчення того, що вони бачать події крізь призму долара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути