пʼятниця, 13 травня 2011 10:24

Литвин висунув ультиматум Азарову

Литвин висунув ультиматум Азарову

Верховна Рада не буде розглядати урядові законопроекти поки Кабмін не буде з'являтися у повному складі під час години запитань до уряду.

Про це спікер Володимир Литвин сказав від час сьогоднішньої години запитань до уряду, реагуючи на зауваження "бютівця" Сергія Саса стосовно порушення законодавства Кабміном.

Він нагадав, що відповідно до закону про Кабмін уряд під час години запитань має перебувати у повному складі.

Між тим, сьогодні під час чергового дня уряду у залі присутні лише Анатолій Могильов, який згідно до рішення погоджувальної ради відповідатиме на їхні питання та віце-прем'єр Сергій Тігіпко.

"Якщо під час наступної години запитань до уряду не буде Кабміну у повному складі ми не будемо слухати урядовців та не розглядатимемо урядові законопроекти до того часу, поки урядовці не виконуватимуть закон про Кабмін", - зазначив спікер парламенту Володимир Литвин.

В ці хвилини міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов відповідає на запитання парламентарів в рамках години запитань до уряду.

Зараз ви читаєте новину «Литвин висунув ультиматум Азарову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути