Ексклюзиви
понеділок, 23 березня 2009 08:39

Литвин: Вибори в Тернополі сфальсифікували!

Литвин: Вибори в Тернополі сфальсифікували!

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що проведення дострокових парламентських виборів очевидне. Про це він заявив в ефірі телеканалу ICTV.

Відповідаючи на питання, чи можливі дострокові парламентські вибори, Литвин зазначив: "Вони цілком очевидні".

"Є величезне бажання певних керівників...зводити країну ще раз на вибори. Не для того, щоб оновити владу,...а для того, щоб закоренити, зцементувати себе у владі, використовуючи маніпулятивні дії і технології", - заявив спікер.

Коментуючи в цьому контексті вибори до Тернопільської облради, Литвин зазначив: "Це сигнал, що якщо суспільство проковтне те, що відбулося в Тернополі – вибори не треба проводити. За нас все вирішать, які мають бути результати".

Є величезне бажання керівників зводити країну ще раз на вибори

"Ці результати є шокуючими, бо не може на порядок відрізнятися результат від соціологічних оцінок, які були і з якими всі погоджувалися", - сказав він.

"Якщо люди спокійно сприйняли ошуканство, то це спокушає тих, хто цим займалися, накинути на країну практику фальшування виборів, у тому числі через масове вкидання бюлетенів", - заявив спікер.

Литвин стверджує, що "це було зроблено у межах 20%".

На питання, чи можуть бути відмінені результати виборів до Тернопільської облради, він відповів: "Я не думаю, що вони можуть бути відмінені. Треба просто зробити висновок, і не кричати про наявність демократії в Україні".

Крім того, відповідаючи на питання, коли можуть бути призначені міністри закордонних справ та фінансів, Литвин зазначив: "через тиждень, коли відбудеться пленарне засідання, треба ставити на розгляд парламенту ці рішення, і щоб Верховна Рада визначалася".

За матеріалами: Українська правда, ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: Вибори в Тернополі сфальсифікували!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути