Ексклюзиви
четвер, 28 травня 2009 12:02

Литвин: Референдум за Конституцію підніме питання НАТО

Литвин: Референдум за Конституцію підніме питання НАТО

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин застерігає від ініціатив проведення референдуму про внесення змін до Конституції України в нинішній політичній ситуації.

Про це спікер парламенту сказав на брифінгу в четвер, коментуючи заяву президента ВіктораЮщенка про те, що у разі внесення на розгляд Верховної Ради проекту Конституції, який ініціюється Партією регіонів і БЮТ, глава держави запропонує всеукраїнський референдум.

"Я б не радив і не рекомендував починати процедуру референдуму, особливо сьогодні, в такий неспокійний період", - сказав він.

"Тоді відразу ж виникне питання про проведення референдуму по вступу в НАТО, я не виключаю підв"язування під можливий загальноукраїнський референдум не одних референдумів", - заявив Литвин.

"Якщо є бажання розірвати країну, потрібно зараз піти на референдум", - додав спікер.

Раніше Ющенко заявив, що можливе об"єднання БЮТ і Партії регіонів ставить під загрозу демократію і незалежність країни і пообіцяв оголосити референдум у разі спроб переписати Конституцію.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Литвин: Референдум за Конституцію підніме питання НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути