Ексклюзиви
пʼятниця, 19 лютого 2010 16:22

Литвин порахував: коаліція не проголосувала за 76 позитивних рішень

Литвин порахував: коаліція не проголосувала за 76 позитивних рішень

Під час шостої сесії у Верховній Раді було прийнято 76 позитивних рішень, жодне з яких не було підтримане діючою коаліцією. Про це сьогодні в інтерв"ю телеканалу "Рада" заявив Володимир Литвин.

За словами спікера, вирішальним чинником для нього є працездатна Верховна Рада, а не формальні питання існування коаліції та опозиції.

"А для того, щоб продемонструвати факт, що до відповідальної роботи ще дуже далеко, наведу простий приклад: з початку цієї сесії Верховна Рада розглянула 123 питання. З них позитивно прийнято тільки 76 рішень ... Так от, із 76 рішень жодне не було проголосовано коаліцією ", - зазначив Литвин, підкресливши, що основне завдання коаліції - результативні голосування.

Нагадаємо, раніше сьогодні Литвин заявив, що вагомим доказом існування коаліції у Верховній Раді стало б результативне голосування з державного бюджету на 2010 рік.

"Випробування для коаліції було б одне - якщо б уряд, а коаліція і уряд - це єдине ціле, врешті-решт внесли б проект державного бюджету на 2010 рік, а коаліція проголосувала б за прийняття держбюджету. Це ключове завдання коаліції - формувати уряд і приймати ключові рішення ", - сказав він.

Литвин також запропонував коаліції протягом десяти днів надати документи, які підтверджують її легітимність. Це, за його словами, компромісне рішення.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Литвин порахував: коаліція не проголосувала за 76 позитивних рішень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути