Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2009 10:50

Литвин не ходить на допити, бо відчуває за собою провину?

Литвин не ходить на допити, бо відчуває за собою провину?

Кандидат в президенти Олександр Мороз вважає, що Центрвиборчком повинен відреагувати на інформацію ЗМІ про нібито причетність спікера Литвина до вбивства журналіста Гонгадзе.

"Якби в Україні була свобода слова, то журналісти вимагали б від влади відповіді на ці питання. А влада прагнула б знайти організаторів і замовників злочину проти журналіста. Але влада відмовчується", - цитує слова Мороза прес-служба СПУ.

Мороз вважає, що Володимир Литвин не ходить на допити в Генпрокуратуру, тому що має за собою провину і боїться.

Лідер Соціалістичної партії України підкреслив, що, будучи спікером, депутатом Верховної Ради завжди ходив на допити в прокуратуру, щоб допомогти слідству.

"Нехай Литвин захистить своє чесне ім"я в суді. А не пише на бордах, що без нього не може обійтися країна", - порадив Мороз.

"Чому він не подасть позов проти газети - якщо вона написала неправду? Він обіцяв подати позов проти мене, про захист честі і гідності, але не зробив цього", - підкреслив глава Соцпартії.

Мороз вважає, що необхідно поставити крапку в розслідуванні справи Гонгадзе.

"Довести справу Гонгадзе до кінця, назвати публічно імена замовників злочину для мене - справа честі", - сказав Мороз.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Генпрокуратура попросила Секретаріат президента для з"ясування обставин в справі Олексія Пукача, підозрюваного у вбивстві Георгія Гонгадзе, надати графіки зустрічей і зарубіжних візитів екс-президента Леоніда Кучми і глави його Адміністрації, нинішнього спікера ВР Володимира Литвина за 2000 рік.

Колишній охоронець президента Кучми Микола Мельниченко неодноразово заявляв про причетність Володимира Литвина до вбивства журналіста.

Зараз ви читаєте новину «Литвин не ходить на допити, бо відчуває за собою провину?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути