Ексклюзиви
понеділок, 18 квітня 2011 12:43

Литвин назвав умови скасування "харківських угод" Януковича - Медведєва

Литвин назвав умови скасування "харківських угод" Януковича - Медведєва

Спікер Володимир Литвин вважає, що підняте сьогодні питання денонсації "харківських угод" є перетягування політичних важелів.

Про це він сказав журналістам на брифінгу.

"Ви прекрасно розумієте, що це є продовженням політичної боротьби. Можна застосовувати і інші слова: намагання перетягнути політичну ініціативу", - сказав спікер.

Він назвав гіпотетичні умови розірвання "харківських угод": "Їх можуть розірвати, якщо буде прийнята нова угода, тоді чинна автоматично втратить силу. Перш ніж ставити питання про денонсацію треба порахувати: треба порахувати при цьому, яку реальну ціну маємо на вході для споживача. Треба порахувати, наскільки реальна ініціатива скасувати угоду зараз, якщо до ціни додати ще 100 доларів", - додав керівник парламенту.

Нагадаємо, що під час погоджувальної ради у парламенті нардеп Іван Кириленко заявив про необхідність створення тимчасової слідчої комісії з питань перевірки виконання харківських угод.

Зі свого боку лідер парламентських "регіоналів" Олександр Єфремов зауважив, що скасування угод буде мати катастрофічні наслідки для української економіки.

Зараз ви читаєте новину «Литвин назвав умови скасування "харківських угод" Януковича - Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути