середа, 24 вересня 2008 13:03

Литвин назвав кому вигідні дострокові вибори

Принципи, які задекларував БЮТ, свідчать про його спроби знайти загальні позиції щодо формування коаліції з НУ-НС, БЮТ і Блоку Литвина. Про це заявив на брифінгу в ВРУ лідер блоку свого імені Володимир Литвин.

У той же час, на його думку, сьогодні "багато в чому створюється димова завіса". "Є всі підстави стверджувати, що фактично вже існують певні домовленості щодо проведення позачергових виборів. Залишається лише одне – визначити зручну дату для проведення цих виборів, а зручна дата полягає в тому, щоб була якомога менша явка людей", – підкреслив нардеп.

Відповідаючи на запитання журналістів, хто домовився про дострокові вибори, він зазначив: "Це ті, хто вже зробив відповідні прорахунки, ті, у кого є відповідні фінансові можливості, і хто вважає, що потрібно зафіксувати той рейтинг, який у них є, щоб надалі його не втратити. І зрозуміло, що з прицілом на наступні президентські вибори", повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Литвин назвав кому вигідні дострокові вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути