Ексклюзиви
четвер, 18 серпня 2011 18:54

Литвин готовий віддатися "регіонам" - Кравчук

Литвин готовий віддатися  "регіонам" - Кравчук

Наступною до Партії регіонів віллється Народна партія спікера Володимира Литвина. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав екс-президент Леонід Кравчук.

"Поведінка Литвина, як голови Верховної Ради, і його виступи свідчать про те, що він абсолютно готовий до цього. Кажуть, російська демократія закінчується там, де починається українське питання. Для багатьох наших лідерів їх позиція та незалежність закінчується там, де з'являються гроші і крісло. З'явилося крісло - і він все здає", - зазначив екс-президент.

Об'єднання Партії регіонів з "Сильною Україною" є поглинанням, вважає Леонід Кравчук.

"Я не знаю, на яких принципах вони об'єднуються. Деякі члени Партії регіонів вважають, що це приєднання - вони не вважають це об'єднанням. Голова Партії регіонів сказав: "Хто хоче приєднатися, має взяти нашу платформу". Про створення нової платформи навіть не йдеться. Це той шлях, який обирає Тігіпко. Але засуджувати його я не можу - то  їхнє право і їхнє рішення. Можливо, вони знають щось, чого я не знаю", - підсумував він.

Нагадаємо, що у вівторок голова "регіоналів" Микола Азаров повідомив на прес-конференції про об'єднання партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна" з Партією регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Литвин готовий віддатися "регіонам" - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути